ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Torstai, Syyskuu 3, 2015, 10:16

"Tulin hakemaan apua burn outteihin johtavasta työnarkomaniasta, joka johti rajuun alkoholin väärinkäyttöön. Sanaskoti = "paratiisi" x sen ihmiset! Sanaskodissa olen löytynyt elämäni "itsetuhoisen" käyttäytymismallin, johon on sitten haettu ratkaisua. Sanaskoti on todella avannut silmäni ongelmieni suhteen joita en olisi pystynyt/osannut yksin käsitellä. Koska olen tekemässä täyskäännöksen elämässäni, koen saaneeni varsin hyvät "pelivälineet" sen tekemiseen.

Olen todella kokenut, että minut on otettu ensimmäisistä sekunneista aina viimeiseen, jotka olen ollut Sanaskodilla, että olen vain "tavallinen" ihminen jolla on ongelmia siviilissä, jotka pystymme yhdessä ratkaisemaan ja saada pelivälineet jatkaa "normaalimpaa" elämää jatkossa. Koen saaneeni keskusteluseuraa aina kun olen sitä tarvinnut. Muutaman kerran tuntui, että hoitohenkilökunnalla oli vaan liikaa duunii, mutta se ei kyllä häirinnyt minun prosessii.

Varsinkin keskustelut omahoitaja/muitten hoitajien kanssa olivat todella antoisia/avaavia...ym. Ja yllätyin positiivisesti kuinka avoimesti pystyin puhumaan x avautumaan ryhmäkeskusteluissa. En varmasti pysty liikaa ylistämään henkilökunnan ammattitaitoa/antautumista...ym. Meidän "ongelma" tapausten hoidossa!

Tässä miljöössä todella sielu lepää ja pystyt todella pysähtymään antaaksesi itsellesi aikaa ruveta todella huolehtimaan itsestäsi. Tulen varmasti muistamaan aikani/neuvot..ym.mitä olen saanut täällä, koko loppu elämäni ja koitan hyödyntää niitä jatkossa elämässä.

Astun varmoin ja määrätietoisin askelin Sanaskodin "portista" ulos. Luotan itseeni että pystyn vielä rakentamaan uuden elämäntavan x työuran. Voit lähteä Sanaskodista, mutta Sanaskoti ei sinusta. Luotan sydämeni ääneen.

Sydämelliset kiitokset Sanaskoti - "paratiisi" x sen ihmiset. Nyt lähden rakentamaan parempaa elämää itselleni!

-Mies 44v.-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi