Sanaskoti > Asiakaspalaute

Omahoitaja rohkaissut

Omahoitaja antanut hyvää palautetta ja rohkaissut ongelmissa. Ollut ihanan auttava ja tukenut asioissa. 

 

-Nainen, 23v.-

Yhteishenki on hyvä

Kaikki asiat pyörii hyvin ja on hyvin ohjelmaa päivisin ja opettavaa opetusta ja kodin yhteishenki on hyvä. Mielellään tulen uudestaan tänne intervallille. Hengellisyyttä kaipaan lisää. 

 

-Mies 38v.-

Pystyimme "porautumaan" syvemmälle ongelmiini

Päihdeklinikalla ja Ridasjärevn katkaisuhoidossa suositeltiin tätä. Tulin päästäkseni eroon alkoholista ja kuntoutumaan niin fyysisesti kuin henkisestikin. Sanaskoti on erinomainen paikka kuntoutukseen. Henkilökunta on aivan huippua. Täällä olen saanut tietoa päihderiippuvuudesta ja siitä selviämisestä. Hyvät hoitajat ja eritoten omahoitaja ja hänen luentonsa. Erityiskiitos Jukalle, jonka kanssa pystyimme "porautumaan" syvemmälle ongelmiini. 

 

-Mies 63v.-

Suosittelen

Kuntoutuspaikka todella hyvä ja ammattitaitoinen henkilökunta. Suosittelen. 

 

-Mies 56v.-

Levollisena raittiina

En voi kylliksi kiittää Sanaskotia. On vaikea pukea sanoiksi kiitollisuuttani. Olen saanut  täältä mielenrauhan ja uuden mahdollisuuden elää levollisena raittiina. Sanaskodissa riippuvuus nähdään ongelmana, ei ihminen. Kiitos henkilökunta, kiitos yhteisö. 

-Nainen, 44v.-

Hyvä hoito

Oli hyvä hoito. Iltapäiväruoka saisi olla tuhdimpaa.

-Mies 51v.-

Ei turhaa "tuomarointia"

Kuntoutus/hoito kohdallani onnistui yli odotusten, kiitos kuuluu asiantuntevalle henkilökunnalle. Kritiikki oli oikeanlaista, ei turhaa "tuomarointia". Hoitojakson aikana toteutui: 1)Asunto, 2) Rukousillat, 3) Raittiuden mahdollinen jatkuminen. Täällä asiakkaat hoitivat oman osuutensa aivan loistavasti. :) Kiitos Mari verhoista ja Jukka juttutuokioista ym. ym.

-Mies 45v.-

Sain elämäni takaisin

Kiitos loistavasta kuntoutusjaksosta! Sain elämäni takaisin. Hoitajat olivat TODELLA mukavia, asiansa osaavia ja huomaavaisia. Yhteisössä oli todella hyvä olla, ihan loistavaa jengiä. Myös ruoka oli todella hyvää kotiruokaa ja emäntä mukava. Paikka on todella kotoisa. Tunnuslause "Meillä sinusta välitetään oikeasti!" piti paikkansa täysin, hoito on aivan loistavaa ja hoitajat välittävät aidosti ja ovat täysillä & sydämellisesti kiinnostuneita siitä, että jokaisella on mahdollisimman hyvä olla. ISO kiitos vielä koko Sanaskodin väelle, voisin suositella paikkaa kenelle tahansa.

-Mies, 22v.- 

Sain hyviä kavereita

Tulin kuntoutukseen, koska minulla oli päihde/alkoholiongelma. Sanaskoti on hieno paikka, josta sain hyvät "eväät" elämääni. Kuntoutuksessa eri ryhmistä, esim. Rihosta (riippuvuuden hoito) oli hyötyä. Tärkeintä oli oma kuntoutuminen ja hyvä yhteisöhenki. Pidin siitä, että sain hyviä kavereita ja saunominen oli myös kivaa, kuten myös kuntosali.

-Mies 27v.-

Kuntoutuksen hengellinen puoli on palvellut minua hyvin

Olen saanut Sanaskodilta odotuksiani reilusti paremman tuen bentsodiatsepiinivieroitukseen, sekä hyvät työkalut tulevaan raittiiseen elämään. Myös kuntoutuksen hengellinen puoli on palvellut minua hyvin. Erityiskiitokset haluan esittää osaavasta hoitotoiminnasta Liisalle, Marikalle sekä Marille. Ruokaa on mahdollisuus syödä tarpeeksi ja monipuolisesti. Ruoka on valmistettu hyvin. Sen uskon olevan tärkeää monen asiakkaan kuntoutumisprosessin kannalta. Ruoan valmistuksesta haluan kiittää Nadjaa. Koen, että lääkinnällisen puolen tietämyksessä tarvittaisiin aiempaa enemmän asiantuntemusta, esim. joku hoitaja voisi olla erikoistunut lääkepuoleen. Myös verkkosivujen ulkoasu kaipaa uudistusta. Kiitos!

-Mies, 28v.-