Sanaskoti > Referenssit > Sanaskoti on valittu Järvenpään, Nurmijärven, Mäntsälän ja Tuusulan mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden ja sosiaalisen kuntoutuksen palvelutuottajaksi vuosille 2009-2011 (optio kaksi vuotta)

Sanaskoti on toiminut Järvenpään, Nurmijärven, Mäntsälän ja Tuusulan mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden ja sosiaalisen kuntoutuksen palvelutuottajana vuosina 2009-2013

Järvenpää, Nurmijärvi, Mäntsälä ja Tuusula kilpailuttivat KUUMA-yhteistyönä mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut ja sosiaalisen kuntoutuksen. Sopimuskausi jatkuu 28.2.2011 saakka ja mahdollisesta kahden vuoden jatkokaudesta päätetään myöhemmin erikseen. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti 37 toimittajaa.

Sanaskoti on valittu kuntouttavan tehostetun palveluasumisen ja kuntouttavan palveluasumisen sekä työtoiminnan järjestämisen palvelutuottajaksi.

Vaativassa tehostetussa palveluasumisessa vaikeasti moniongelmaiset ja toimintarajoitteiset kuntoutujat tarvitsevat runsaasti ohjausta, valvontaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden kuntoutuakseen itsenäisempään elämän hallintaan. Asuminen yhteisöllistä asumista hoiva-/kuntoutumiskodissa. Asumisyksikön tiloissa on huomioitu kuntoutujien turvallisuus. Asuminen perustuu palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaan. Palvelukokonaisuus on pitkäaikaisen sairaalasijoituksen vaihtoehto.

 
Lisätietoa:
 
Sanaskoti/hankintasopimus:
Jukka Pyykönen
yrittäjä/taloushallinto
puhelin 040 540 7958
jukka.pyykonen@sanaskoti.fi
 
Sanaskoti/asiakaspaikkatiedustelut:
Minna Sainio
palveluohjaaja / sosionomi
puhelin 040 416 1136
minna.sainio@sanaskoti.fi
 
Mäntsälä
yhteyshenkilöt
Lisätietoa lautakunnan päätöksestä
 
 
Nurmijärvi
yhteyshenkilöt
Lisätietoa lautakunnan päätöksestä
 
 
Järvenpää
yhteyshenkilöt
Lisätietoa lautakunnan päätöksestä
 
 
Tuusula
yhteyshenkilöt
Lisätietoa lautakunnan päätöksestä