ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Torstai, Tammikuu 25, 2018, 11:34

"Tulin kuntoutukseen vakavan päihdeongelman takia. Lisäksi minulla on haasteita mielenterveyden kanssa. Sanaskodin rauhallisessa, sallivassa ilmapiirissä on ollut hyvä kuntoutua. Päivissä on sopivassa suhteessa ryhmiä ja vapaa-aikaa. Ryhmien aiheet ovat hyödyllisiä ja vetäjät ammattitaitoisia. Etenkin Riho ja faktaryhmät ovat olleet kuntoutusta tukevia.

Hyvää Sanaskodilla on myös, se, että ryhmissä haastetaan miettimään omaa suhdetta päihteisiin ja elämään yleensä. Ryhmä työskentely on intensiivistä, mutta ryhmistä on mahdollisuus poistua jos käsiteltävä aihe on itselle ahdistava.

Sanaskodilla henkilökunnalla on aikaa myös henkilökohtaisiin keskusteluihin ja muutenkin henkilökunta on helposti tavoitettavissa. Hienoa oli se, että henkilökunnalla oli aikaa kiireettömiin juttutuokioihin, kokoajan ei tarvinnut kuntoutua vaan aikaa oli myös vapaalle keskustelulle ja leikinlaskulle, huumorin kukka kukki monesti. Aika-ajoin henkilökunta olisi voinut pitää napakammin kiinni säännöistä, jotka on luotu koskien esimerkiksi ryhmiin osallistumista, kielenkäyttöä ja kuivanappailua. Toisaalta kaikki ovat kuntoutumassa vapaasta tahdosta ja voi myös olettaa, että aikuiset käyttäytyvät aikuisten tavoin, eikä henkilökunta voi olla vahtimassa jokaista tekoa ja sanaa.

Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi! Kiitos henkilökunnalle erittäin antoisista kahdesta kuukaudesta jotka vietin Sanaskodilla. Sain työkaluja jotka tukevat raittiina pysymisessä ja joiden avulla pystyn rakentamaan tasapainoista elämää tulevaisuudessa"

- Nainen 43v -


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi