ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Maanantai, Elokuu 11, 2014, 09:56

"Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan kiitollisuuttani mahdollisuuteen kuntoutua Sanaskodissa. Henkilökunta, puitteet ja yhteisö ovat olleet loistavia. Henkilökunta on ammattitaitoista sekä päihde- että mielenterveysongelmien hoidossa. Itselleni on ollut äärimmäisen tärkeää, että molempia ongelmia on hoidettu samanaikaisesti ja väheksymättä kumpaakaan.

Eri ryhmät ovat tarjonneet tietoa, toimintamalleja ja vertaistukea. Ryhmissä annetut tehtävät ovat auttaneet viemään teorian käytäntöön ja johtaneet myös moniin uusiin oivalluksiin omasta tilanteestani. Omahoitajakeskustelut ovat tehneet kuntoutusohjelmasta yksilöllisen ja olleet todella tärkeitä oman kuntoutumiseni kannalta. Tämän lisäksi keskusteluapua on saanut lähes poikkeuksetta aina, kun on sitä tarvinnut. Motto "Meillä sinusta välitetään ainosti" on kohdallani toteutunut täysin.[nbsp]

Sanaskodin tarjoamat puitteet ja vapaa-ajan virikkeet ovat upeat. Kaunis ja viihtyisä tontti lähellä kauppoja ja uimarantaa, kuntosali ja luontopolut, kitarat, rummut ja musaryhmä, viihtyisät sosiaaliset tilat, laaja valikoima kirjoja, mahdollisuus askarteluun ja muihin käsitöihin, grillausta ja mölkkyä viikonloppuisin. Paljon enempää ei voisi pyytää parhaimmalta lomakohteeltakaan! :)

Tulin Sanikseen todella masentuneena ja ahdistuneena, ja nyt 2,5kk myöhemmin lähden kotiin paljon itsevarmempana ja elämänhaluisena ihmisenä. Sanaskoti on kirjaimellisesti pelastanut elämäni. KIITOS! [lt]3"

-N/36-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi