ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Torstai, Maaliskuu 12, 2020, 14:44

Tulin Sanaskodille kuntoutukseen alkoholiriippuvuuden vuoksi. Parempaa paikkaa kuntotukseen ei ole. Täällä saa rauhoittua omassa huoneessa tai luonnon helmassa. Silti lähellä on ammattitaitoinen henkilökunta varustettuna lämmöllä ja empatialla. Yhteisöstä saa korvaamatonta vertaistukea ja seuraa vapaa-ajan harrasteisiin, joita Sanaskodilla on laidasta laitaan. Täällä olen saanut raittiissa ja kannustavassa ympäristössä toipua. Ryhmissä ja omahoitajakeskusteluissa olen löytänyt voimavaroja raitistumiseen, keinoja pysähtymiseen ja oppinut tunnistamaan tunteitani. Musiikki-, liikunta- ja kädentaidonryhmät ovat olleet mukavaa vastapainoa "tiukalle" asialle. Ruoka on ollut hyvää ja sitä on riittävästi :)

Lämmin kiitos Liisalle rinnalla kulkemisesta. Olet kultaa ! Kiitos myös muille hoitajille, keep up the good work. Omistajille spessupäivistä erityiskiitokset. Asiakkaiden toiveita todella kuunnellaan ja toteutetaan. Yhteisö ja uudet ystävät, iso hali, tulee ikävä.

- N 45v -


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi