ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Torstai, Huhtikuu 2, 2020, 11:50

Tulin kuntoutukseen päihdeongelman takia. Sanaskoti paikkana kuntoutumiseen on aivan mahtava. Henkilökunta todella päteviä ja myös välittävät aidosti! Myös itse paikassa todella hyvä fengsui. Ja tekemistä on enemmän kuin tarpeeksi, kunhan itse aktiivinen. Pelailla voi ihan kaikkea, lautapeleistä jalkapalloon. Myös lenkkeilyreitit ihan omaa luokkaansa. Minulle hyötyä ollut aivan älyttömästi. Saanut tutustua uusiin mahtaviin ihmisiin, mikä auttanut ajattelemaan asioita monella eri tapaa, unohtamatta että saanut myös tutustua itseensä uudelleen.

Mikä ollut tärkeintä, niin alkanut näkee kuinka ihanaa elämä on ja kuinka monesta asiasta voikaan nauttia ilman päihteitä. Ja tosiaan nähnyt millainen itse olen :)

Se mistä olen Sanaskodissa pitänyt, niin mitään valehtelematta, aivan kaikesta eniten täällä on todella hyvä ja turvallista olla. Niinku sanoin en näe juurikaan eroa henkilökunnan ja asiakkaiden välillä. Näen tämän todella käännekohtana parempaan elämään. Ja myös uskon, että näissä merkeissä minua ei enää näy täällä. Olen todella onnellinen, että pääsin tänne ja tutustua näihin kaikkiin uusiin ihmisiin :)

- M34 -


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi