ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Perjantai, Huhtikuu 10, 2020, 14:03

Tulin Sanaskotiin pitkään jatkuneen huumeiden käytön takia, jonka halusin lopettaa. Sanaskoti oli ihan täysin tuntematon paikka minulle, mutta jo ensimmäisenä päivänä ennakkoluulot lähti pois. 

Sanaskoti on ollut turvallinen ja paras mahdollinen paikka kuntoutua. Ryhmät on ollu todella hyviä, olen oppinut paljon omasta riippuvuudesta, itsestäni ja elämästäni ja saanut työkaluja tulevaisuuteen. Omahoitajan kanssa käydyt keskustelut on myös ollut tosi hyödyllisiä ja omahoitajani Liisa on aidosti välittänyt, kannustanut ja tukenut. Tärkeetä minulle on ollut myös yhteistöhoito. Yhteistö on ollut iso tuki. Olen kasvanut ihmisenä paljon. Sanaskotilla olo aikana saanut itseluottamusta ja hyvä alun raittiiseen elämään. Olen myös pitänyt siitä että hengellisyyttä voi halutessaan toteuttaa osana kuntoutusta.

Ruuat ja puitteet muutenkin on Sanaskodilla mahtavat. Kaiken kaikkiaan aivan ihana paikka. Kiitos ihanille työntekijöille ja yhteisölle !

- N 25 - 


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi