ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Keskiviikko, Elokuu 11, 2021, 07:10

Tulin koska olin päättänyt, ettei alkoholistin tie ole minun tieni. On liian paljon menetettävää. Sanaskoti oli itselleni hetkellinen paratiisi, loma lapsiarjesta ja jatkuvasta väsymyksestä. Oli ihanaa pysähtyä hetkeksi ja "piiloutua" ympäröivältä hälinältä. Ymmärsin miksi on tärkeää kuunnella myös itseään, ajatuksiaan ja kehoaan. Täällä on ns. pakko pysähtyä. Huomasin, että jaksoin taas kuntoilla, syödä normaalisti ja varsinkin nukkua. Täällä keskellä luontoa uni tulee hyvin.

On erityisen tärkeää pystyä tulemaan toimeen itsensä kanssa. Oma totuus eroaa usein ulosannista, täällä niitä voi oppia turvallisessa ympäristössä yhdistämään ja muokkaamaan. Vertaistuki on ollut järjettömän tärkeää ja hyödyllistä. Ilman näitä ihmisiä Sanaskoti ei olisi tuntunut hetkeksi kodilta. Hoitajilla on kaikilla omat lähestymistapansa, ja hyvä niin. Kiitos kaikille matkassani mukanaolijoille. Jää ikävä, hyvällä tavalla. Kaikki olemme superyksilöitä tavallamme.

-N29-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi