ASIAKASKOKEMUKSET


Täältä löydät lisää asiakaskokemuksia.
Torstai, Syyskuu 2, 2021, 09:15

Kuntoutusjakso oli hienoissa maalaismaisemissa (mikä rauhoittaa). Tulin hakemaan kokonaisvaltaista "parempaa" fiilistä elämään ja vahvistusta siitä, että haluan elää jakson jälkeen raittiina. Henkilökunta kokonaisuudessaan (hoitajat, keittiö, rakennus ym.) olivat mukavia minua kohtaan. Jakson aikana sain elämäniloa, halua elää raittiina yms. kotioloihin mukaan (jota tulin hakemaan täältä). Hyvin tärkeää/hyvää oli saada majoittua mökkiin. Tässä iässä kaipaa saada rauhoittua iltaisin omissa oloissa jonka mökissä majoittuminen mahdollisti. (Mökki oli viihtyisä)

Arvostan myös kovasti viikolla olevaa 2 kauppakuljetusta (kun asiakkaat saa rahaa eri päivinä) niin 2 kertaa on 1:n sijasta hieno asia. Puusauna oli myös mahtava juttu / grillikatoksen myötä. Ruoka oli hyvää! Kiitos kaikille Sanaskodin henkilökunnalle :) Ps. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa Sanaskodista.

-M45-


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 044 7400 224 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi